Blog

Bij 2lemon geloven we in het delen van kennis. We komen vaak interessante artikelen tegen, lezen boeken of hebben een geniale ingeving wat we moeten delen met de wereld. Met onze blogs willen wij onze klanten en andere geïnteresseerde op de hoogte brengen van alles wat ons bezig houdt.

Start with Why – Simon Sinek

Door: Rico Otto op 18 juli 2018 Geplaatst in: Boeken, Business

De gouden cirkel The golden circle, het hele boek draait om dit principe. Waar het vooral bekend van is geworden, denk ik, en waar ik het ook voor het eerst tegenkwam waren de lessen op school over communicatie en marketing.

Lees verder

Handige sites om regelmatig te bezoeken

Door: Rico Otto op 3 augustus 2018 Geplaatst in: Business, Inspiratie

Webdesign inspiratie Zoals schrijvers een writers block kunnen hebben, kan je bij het ontwerpen van een website of applicatie soms wat inspiratie te kort komen.

Lees verder

Quick SEO wins (deel 1/2)

Door: Rico Otto op 15 augustus 2018 Geplaatst in: Zoekmachine optimalisatie

De benodigdheden Als je gebruik maakt van WordPress heb je misschien al gehoord van de Yoast SEO plugin. Deze plugin is dé plugin als het gaat om zoekmachine optimalisatie voor WordPress. Er is zowel een gratis als betaalde versie beschikbaar. De gratis variant is eigenlijk al goed genoeg

Lees verder

Quick SEO wins (deel 2/2)

Door: Rico Otto op 28 augustus 2018 Geplaatst in: Online Marketing, Zoekmachine optimalisatie

Hoe begin je als SEO tekstschrijver? Stel je hebt een fietsenwinkel. Je merkt dat er wekelijks, zo niet dagelijks wel iemand binnenkomt met een lekke band.

Lees verder

Benieuwd naar onze opdrachtgevers?

Enkele van onze projecten hebben we uitgelicht door middel van een case. In een case beschrijven we hoe een project van A tot Z wordt aangepakt, wat het eindresultaat is maar bovenal: Wat hebben we er van geleerd.

Silhouette Shop

Klant: Silhouette Shop

Wat zijn nu precies silhouette portretten? In het buitenland, voornamelijk Australië en de Verenigde Staten, worden silhouette portretten met regelmaat aangeboden. Hier in Nederland en omringende landen niet tot nauwelijks. Deze kans lieten ze zich niet voorbijgaan. Men levert een foto aan van een zijaanzicht

Lees verder

Vliegtickets.nl

Klant: Towel Media & The Pool

De term vakantiegeld zegt natuurlijk al veel. Veel mensen gebruiken dit om zichzelf na een jaar hard werken te belonen met een vakantie. Als vliegticket verkoper wil je hier van mee profiteren. Maar met jou zijn er vele andere bedrijven die ook weten dat mensen dan vaak iets meer te besteden hebben.

Lees verder

Advanced Custom Fields, een introductie

Door: Rico Otto op 12 september 2018 Geplaatst in: Development

Advanced Custom Fields, wat kan je er mee? Advanced Custom Fields is een plugin welke het mogelijk maakt om extra velden te definiëren welke je vervolgens weer kan vullen. Je hebt veel verschillende opties hierin, denk hierbij aan tekst, afbeeldingen en links. Daarnaast zijn er nog veel meer opties om content weer te geven

Lees verder

Conversie verbeteren doe je zo: 5 zogeheten conversie killers!

Door: Rico Otto op 26 september 2018 Geplaatst in: Online Marketing

1. Je design zorgt voor (visuele) verwarring, met onderstaande stappen kun je, je conversie verbeteren! Het is al enige tijd bekend dat mensen een website eigenlijk niet lezen. Bezoekers van ‘Westerse’ culturen scannen websites in een F-vorm, waarbij kleinere blokken an zich vaak meer in een Z-vorm worden bekeken

Lees verder

Ben jij wel eens “te druk”?

Door: Rico Otto op 6 oktober 2018 Geplaatst in: Boeken, Business

Tijdmanagement Je zou denken dat je dag tot in detail plannen efficiënt is. Fout! Volgens Tony Crabbe leidt dit namelijk alleen maar tot inefficiëntie. Tel daarbij op dat je om de haverklap bent afgeleid. Met als gevolgd dat je toch al te lange to-do lijstje alleen maar langer én langer wo

Lees verder

Boost je archieven!

Door: Rico Otto op 23 oktober 2018 Geplaatst in: Development, Online Marketing, Zoekmachine optimalisatie

Makkelijk te vergeten Onlangs zijn we gestart met het aanbieden van een gratis website scan. Iets wat ons erg opviel was dat archief pagina’s een beetje vergeten worden. Ze zijn vaak gevuld met wat content, een sidebar en natuurlijk de berichten uit de categorie. Maar.. daar hield het dan ook vaak op

Lees verder

De Divi Builder

Door: Rico Otto op 2 november 2018 Geplaatst in: Development

De Divi builder van Elegant Themes: Volgens de real-time cijfers van de site van Elegant Themes hebben zij inmiddels 500,591 klanten. Dit is in een half jaar bijna verdubbeld. Ook bieden zij een 30 day money back guarantee.

Lees verder

WordPress 5, wat gaat er veranderen?

Door: Rico Otto op 11 november 2018 Geplaatst in: 2lemon, Development, Online Marketing, Zoekmachine optimalisatie

Een nieuwe editor; Gutenberg Wanneer je de back-end van WordPress opent wordt je er meteen mee geconfronteerd; er komt een nieuwe editor aan. Wat gaat er dan veranderen met deze nieuwe editor? Het invoegen van tekst, afbeelding en video’s wordt veel visueler. Waar de oude editor een beetje ouderwets begon te worden.

Lees verder

Versterking!

Door: Rico Otto op 23 september 2019 Geplaatst in: 2lemon
Lees verder

Nieuwsgierig geraakt?

Er valt zo veel te vertellen over de digitale wereld en de mogelijkheden. We nemen je graag mee onder het genot van een kopje koffie. Dit kan zowel bij ons kantoor in Heerlen, op locatie of ergens middenin. Je kan ons altijd bereiken via de e-mail of telefonisch. Je kan ook gebruik van onze chatbot. We komen hoe dan ook zo snel mogelijk bij je terug.

Of liever direct contact opnemen?

info@2lemon.nl
0639438949 (Rico Otto)

Plan een strategiesessie

Benieuwd wat we voor je onderneming kunnen betekenen? Vul het onderstaande formulier in. Dan namen wij contact met je op.