Cases

Dit hebben we gedaan

Na jaren ervaring als werknemer hebben deze jonge, fanatieke ondernemers in spé besloten om zelf de stap in het diepe te zetten. Het resultaat? 2lemon! Wij geloven niet in producten. Wij geloven in oplossingen.

Vliegtickets.nl

Webdevelopment

Dit hebben we bereikt

  • Technische ontwikkeling
  • Hosting

De term vakantiegeld zegt natuurlijk al veel. Veel mensen gebruiken dit om zichzelf na een jaar hard werken te belonen met een vakantie. Als vliegticket verkoper wil je hier van mee profiteren. Maar met jou zijn er vele andere bedrijven die ook weten dat mensen dan vaak iets meer te besteden hebben.

Lees deze case

Silhouette Shop

Webdevelopment, Internet marketing

Dit hebben we bereikt

  • Website ontwikkeling
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie

Wat zijn nu precies silhouette portretten? In het buitenland, voornamelijk Australië en de Verenigde Staten, worden silhouette portretten met regelmaat aangeboden. Hier in Nederland en omringende landen niet tot nauwelijks. Deze kans lieten ze zich niet voorbijgaan. Men levert een foto aan van een zijaanzicht

Lees deze case

Nieuwsgierig geraakt?

Er valt zo veel te vertellen over de digitale wereld en de mogelijkheden. We nemen je graag mee onder het genot van een kopje koffie. Dit kan zowel bij ons kantoor in Heerlen, op locatie of ergens middenin. Je kan ons altijd bereiken via de e-mail of telefonisch. Je kan ook gebruik van onze chatbot. We komen hoe dan ook zo snel mogelijk bij je terug.

Of liever direct contact opnemen?

info@2lemon.nl
0639438949 (Rico Otto)

Plan een strategiesessie

Benieuwd wat we voor je onderneming kunnen betekenen? Vul het onderstaande formulier in. Dan namen wij contact met je op.