Verhoog uw online zichtbaarheid met internet marketing

2lemon > Internet marketing

Vergroot uw online zichtbaarheid

Het hebben van een website of webshop is vaak de eerste stap. U bedrijf is nu zichtbaar op het internet. Met een website zet u uw bedrijf in de etalage. Met een webshop zet u uw producten te koop. Het online zetten van een goede website (of webshop) zorgt ervoor dat mensen u online kunnen vinden. Maar niks is zo jammer als oude en achterhaalde content. Om uw website echt tot bloei te laten komen wordt er vaak gebruik gemaakt van internet marketing. Met internet marketing wordt er onder andere voor gezorgd dat uw website meer bezoekers krijgt. Er worden dan doelen gesteld, bijvoorbeeld dat meer mensen contact opnemen middels het contact formulier, een offerte aanvragen. Of in het geval van een webshop, de conversie verhogen zodat er meer producten verkocht worden.

Technische seo

Met een goede online marketing komt uw website beter in beeld bij de gewenste doelgroep. Er zijn verschillende manieren om gestelde doelen te bereiken. Allereerst zal de website zal de website een goede seo moeten hebben. Technisch moet het kloppen, de pagina’s moeten snel geladen worden en ook op mobiele apparaten moet de website goed getoond worden. Door dit goed op orde te hebben zorgt u er ook voor dat de website voor de lange termijn een goede seo zal hebben. Maar alles zal vallen of staan met de inhoud.

De inhoud op orde

Wanneer de website technisch in orde is wordt de inhoud geoptimaliseerd. Zoekwoorden worden geanalyseerd met speciale tools om te ontdekken waar het meeste winst te behalen valt. Één woord kan al het verschil maken tussen op de eerste pagina gevonden worden of op de tweede pagina. Betere zichtbaarheid in Google veelgebruikte zoekwoorden zal resulteren in meer bezoekers op de website.

Online adverteren

Wanneer de bovenstaande punten behandeld zijn, blijft er nog een middel over. Met online adverteren, op platformen zoals Google, Instagram en Facebook kunnen we de zichtbaarheid vergrootte door het bedrijf of een product aan te prijzen aan het grote publiek. Door de doelgroep zo specifiek mogelijk in te stellen creëren we het beste resultaat.

2lemon als online marketingbureau

Met alles wat we hiervoor genoemd hebben kunnen we u van dienst zijn. We bouwen niet alleen, we adviseren onze klanten graag naar mogelijkheden om online beter gevonden te worden en de online of offline conversie te hogen. Vaak zijn dit langdurige trajecten. Waarbij eerst de strategie wordt bepaald. 2lemon biedt hier als seo consultant hulp aan doormiddel van advies en brainstorming. Daarna gaan we over tot uitvoering. We zorgen ervoor dat alles wat we doen meetbaar is. Hiervoor gebruiken we Google Analytics. Zo hebben we de resultaten zichtbaar en kunnen we bijsturen waar nodig.

Service en meedenken met de klant vinden wij erg belangrijk, we gaan dan ook graag samen voor resultaat. De koffie staat altijd klaar, kom maar op met die uitdaging!

Hogere
conversie

SEO
check

Internet
marketing

Zoekmachine
optimalisatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? De koffie staat altijd klaar! Voor een vrijblijvend gesprek kunt u het beste contact opnemen met het formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Projecten waar we trots op zijn

When life gives you lemons, make lemonade

Zoekmachine optimalisatie

Door de website te optimaliseren voor de verschillende zoekmachines wordt de website beter gevonden. Als seo specialist biedt 2lemon uitkomst. Technisch kunnen we ervoor zorgen dat de website in orde is en de laadtijd verbeteren. Daarnaast kunnen we kleine verbeteringen doorvoeren, zoals het geven van alt-titels aan afbeeldingen. Links in de tekst een titel geven voor Google. Allemaal kleine punten die bedragen aan een positieve seo. Maar die wel vaak over het hoofd gezien worden.

Seo check

Voordat we van start gaan doen we een seo check. We gaan de website doorlichten om te kijken wat de punten van aandacht zijn. Uit deze seo check komt een rapport welke we voorleggen aan de klant. Hierbij wordt gekeken wat we kunnen doen om bijvoorbeeld een verhoging van de conversie te realiseren. Of een ander doel op de website.

Rich snippets

Rich snippets zijn speciale stukken code waarmee de website tegen Google verteld om wat voor soort inhoud het gaat. Denk bijvoorbeeld aan review. Deze bestaat vaak uit een titel, tekst en een cijfer. Doordat aan Google verteld wordt om wat voor soort data het gaat, kan Google dit beter beoordelen. Het toevoegen van deze Rich snippets is relatief eenvoudig maar het resultaat is groot! De website zal meer opvallen in de zoekresultaten.

Internet marketing en uw webshop

Wanneer u een webshop heeft, of wil starten, moet u goed overwegen hoe u de producten aan de man wil brengen. Met alleen een prachtige website zal u niet veel verkopen. Door zoekmachine optimalisatie en internet marketing weten de klanten u beter te vinden.

Vaak spelen er voor webshops ook nog andere zaken mee. Het hebben van een webshop keurmerk bijvoorbeeld straalt vertrouwen uit naar de klant. Niemand wil natuurlijk opgelicht worden. Door een webshop keurmerk aan te vragen laat u zien dat u er de moeite voor heeft genomen. Daarnaast een keurmerk vaak ook andere voordelen met zich mee. Geschillen met klanten kunnen bijvoorbeeld via het keurmerk worden afgehandeld.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met u mee.