LemonSites

Een eigen website zonder de hoge investering

Als ondernemer is een eigen website onmiskenbaar. Veelal worden er hoge initiële kosten gevraagd. Dit willen wij anders aanpakken, het hebben van een website moet voor iedereen toegankelijk zijn. Onafhankelijk van het budget.

Voor ieder wat wils

Wij bieden hiervoor 3 verschillende pakketten aan, namelijk; Het Seed pakket voor de startende ondernemer. Perfect voor als u een eenvoudige website nodig heeft. Op deze pagina kunt u de basisgegevens van uw bedrijf kwijt, daarnaast zorgen we ervoor dat potentiële klanten eenvoudig contact met u kunnen opnemen.

Het Lime pakket is voor de groeiende ondernemer. Met meer mogelijkheden zoals het uitbreiden van de website met modules, denk hierbij aan een webshop om uw producten te verkopen of een module waarbij een offerte gegenereerd wordt waar uw klanten direct op kunnen reageren. De website wordt gebouwd zodat deze matcht met uw huisstijl.

De meest uitgebreide website

Ons meest uitgebreide pakket is het Lemon pakket. Dit pakket biedt alle hierboven genoemde voordelen maar met een hogere mate van personalisatie. U krijgt er tevens een gratis support strippenkaart bij. Mocht er iets misgaan, dan helpen we u gratis het probleem op te lossen maar ook wijzigingen te doen aan het uiterlijk of structuur van de website.

2lemon screenshot crm design
Websites voor de ondernemer, bekijk de pakketten voor de mogelijkheden - LemonSites

Onze paketten

Seed

€20,- per maand

Perfect voor starters

Geschikt voor de startende ondernemer. Een eenvoudige landingspagina voor uw onderneming. Perfect geschikt als digitaal visitekaartje.

Lime

€30,- per maand

Voor de groeiende ondernemer

Meer dan één simpele pagina? Ga voor een website met meer body. Meer dan een pagina en uitbreidbaar met diverse modules.

Voor de personalisatie wordt eenmalig €150,- gerekend.

Lemon

€50,- per maand

Voor wie alles wil

Een website met alles erop en er aan. Uitbreid maar modules en naar eigen smaak te stylen. Geniet tevens van extra voordelen zoals een hoger support niveau: u heeft extra gratis support uren!

Voor de personalisatie wordt eenmalig €300,- gerekend.

Wat u krijgt:

 • Één pagina met daarop al uw bedrijfsgegevens
 • Pagina in de huisstijl van uw bedrijf
 • Contactformulier

Wat u krijgt:

 • Een volledige website met meerdere pagina’s
 • Website in de huisstijl van uw bedrijf
 • Uitbreidbare functionaliteit met diverse modules

Wat u krijgt:

 • Een volledige website met meerdere pagina’s
 • Website in de huisstijl van uw bedrijf met een hogere mate van personalisatie
 • Uitbreidbare functionaliteit met diverse modules
 • Gratis strippenkaart voor support & wijzigingen aan uwwebsite

Wat u krijgt

Seed:

 • Één pagina met daarop al uw bedrijfsgegevens
 • Pagina in de huisstijl van uw bedrijf
 • Contactformulier

Lime:

 • Een volledige website met meerdere pagina’s
 • Website in de huisstijl van uw bedrijf
 • Uitbreidbare functionaliteit met diverse modules

Lemon:

 • Een volledige website met meerdere pagina’s
 • Website in de huisstijl van uw bedrijf met een hogere mate van personalisatie
 • Uitbreidbare functionaliteit met diverse modules
 • Gratis strippenkaart voor support & wijzigingen aan uwwebsite

Voorbeelden van LemonSites

De Lime en Lemon modules

Uw LemonSite is uit te breiden met diverse modules. Met ons Lime en Lemon pakket heeft u de beschikking tot de meest uitgebreide modules zonder enige restricties. Heeft u een specifieke module in gedachten die niet in het lijstje staat? Alles is bespreekbaar! We denken graag met u mee om uw wensen te realiseren.

We zorgen ervoor dat u producten kunt verkopen op uw website. We koppelen de webshop met diensten zoals Mollie en Sendcloud. Deze handelen het betalen en verzenden van uw pakketjes af.

15,- per maand

Toont winkel locaties van uw onderneming op een Google Maps kaart. In de kaart zit een sectie verwerkt waarbij een totaal overzicht van de winkels getoond wordt. Bij elke winkel kan diverse informatie getoond worden zoals; n.a.w. gegevens en openingstijden. Ook is het mogelijk om een aparte pagina in te richten voor elke winkel.

15,- per maand

Laat het werk zien waar u trots op bent! Met de portfolio module is het mogelijk om uw recente werk te tonen. Dit kunnen zowel afbeeldingen als video’s zijn.

15,- per maand

Het koppelen van een (externe) database met de website. Afhankelijk van de complexiteit en grootte wordt een eenmalig bedrag bepaald. Een koppeling met een boekhoudpakket zal logischerwijs duurder zijn dan een koppeling welke openingstijden toont. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

10,- per maand, afhankelijk van de koppeling kunnen er eenmalige kosten gerekend worden.

Het doen van een reservering, dit is toepasbaar op verschillende branches zoals restaurants en beautysalons. Een bezoeker kan een reservering doen op een object door middel van een datum en tijd.

10,- per maand

Een module waarbij afhankelijk van een aantal parameters een offerte gestuurd wordt. De parameters worden in samenspraak met u gemaakt, zo is deze altijd passend voor de situatie.

17,50 per maand

Wanneer u zich internationaal positioneert is een meertalige website zeker een toevoeging. Wij verzorgen het technische gedeelte, u verzorgt de teksten.

20,- per maand

De voordelen van een LemonSite

Het hebben van eigen website is anno 2018 een must om uw bedrijf te profileren op het internet. Omdat met het ontwerpen en maken van een website vaak hoge (initiële) kosten gepaard gaan willen wij van 2lemon dit toegankelijker maken.

U betaald slechts, afhankelijk van het gekozen pakket, een eenmalig bedrag voor het personaliseren van uw website. Dit gaat gepaard met een abonnement voor het onderhoud van uw website. Met dit website as a service concept willen wij u ontzorgen, al het onderhoud aan de website wordt voor u geregeld.

Waarom kiezen voor het Seed pakket?

Perfect voor de startende ondernemer. Met het Seed pakket krijgt u een pagina op het internet, geheel in eigen stijl.

Ook het Seed pakket heeft de mogelijkheid om de functionaliteit uit te breiden middels modules. We bieden hierbij de optie om enkele producten te verkopen. Denk hierbij aan de verkoop van een boek. Naast deze verkoop module is er de portfolio module. Hiermee kunt u het werk uitlichten waar u trots op bent.

De Seed modules

Heeft u een enkel product wat u wilt verkopen, zoals bijvoorbeeld een boek? Met deze verkoop module kunnen uw bezoekers eenvoudig het product bestellen.

7,50 per maand

Laat een aantal van uw meest recente werken zien. Met de portfolio module is het mogelijk om deze te tonen op de website, dit kunnen zowel afbeeldingen als video’s zijn.

7,50 per maand

Interesse?

Laat uw gegevens achter, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.