Over ons

Onze missie

Online slagen

Met een passie voor het vak gaan we voor de duurzame oplossing. Of het nu gaat om een website, webshop, web- of mobiele applicatie. Wij zorgen ervoor dat uitgroeit tot een digitaal succes.

Samenwerking voor de lange termijn

Niemand is gebaat bij een quick & dirty oplossing. Bij 2lemon staan we voor kwaliteit, zoals in het heden als de toekomst. Uiteraard hoort hier een gedegen advies bij waardoor een website of webapplicatie ook in toekomst werkt zoals het bedoeld is.

Innovatie gericht

We schuwen de nieuwste technieken niet, we zorgen ervoor dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst. Dit nemen we altijd mee in ons advies. Hetgeen wat we opleveren moet zowel in het nu als in de toekomst perfect werken. Techniek staat nooit stil. Hier ligt ook onze verantwoordelijkheid; het optimaal laten functioneren van hetgeen wat is opgeleverd. Allemaal volgens de hedendaagse standaarden.

Wie zijn wij?

Wij zijn twee jonge gasten met een passie voor het vak en de ambitie om tot een grote speler uit te groeien binnen de web en app markt. We richten ons niet alleen op het bouwen en design van websites en mobiele applicaties, we adviseren onze klanten graag zodat we samen tot een duurzame oplossing komen voor het vraagstuk.

We geloven niet in het snelle geld, een relatie voor de lange termijn is waar wij naar streven. Toekomstgerichte websites, webshops en applicaties. We staan onze klanten ten alle tijde met raad en daad bij.

We groeien graag samen uit naar een online succes, zonder water en zonlicht groeien er tenslotte ook geen citroenen. En zonder citroenen is het leven een stuk minder fris!

Waarom wij het doen

Met ervaring als werknemer als zelfstandige viel ons steeds iets op; Een klant komt bij een bedrijf met een vraag of opdracht. Deze opdracht wordt uitgevoerd, de factuur gestuurd en daarmee is het afgedaan. Naderhand wordt support geleverd als uurtje factuurtje.

Wij willen het anders doen. Wanneer een klant binnenkomt met een vraag gaan we eerst om tafel. Wat is de kern van vraag? Hoe kunnen we dit het beste oplossen? Hoe maken we iets waar waar u, als klant, het meeste profijt van heeft? Zowel nu als in de toekomst.

Bij 2lemon streven we ernaar om niet alleen het bedrijf te zijn dat u een factuurtje stuurt. Wij willen uw partner zijn in alles digitaal. Uw klankbord voor al uw digitale vraagstukken.

Toe aan een frisse blik voor uw website, webshop of ander vraagstuk?

Overtuigd?

Neem contact met ons op voor de volgende uitdaging. We kijken uit naar de samenwerking.