Je hebt behoefte aan een website die potentiële klanten bereikt én converteert, een professionele uitstraling heeft en werkt op alle apparaten.

Van een strategie uitdenken, het maken van je website of deze optimaliseren voor conversie. 2lemon zorgt van begin tot eind voor een professionele uitvoering.

Een website wordt vaak gezien als een visitekaartje. Maar een goede website is méér dan dat. Het is een verkooptool die je product of dienst in de digitale etalage zet om zo meer omzet te genereren. Wij zetten onze ervaring en expertise in om het gewenste resultaat te behalen.

Contact opnemen
Ook klanten van ons:
Logo van Vliegtickets
Logo van Mentos Roadtrippers
Logo van MSTR Watches
Logo van Flow Languages
Logo van FHM - For Him Magazine

2lemon helpt jou met:

  • Meer omzet genereren via je website
  • Een snelle(re) laadtijd
  • Hoger komen in Google
  • Het makkelijk beheren van je content

Wat zeggen anderen van ons

Naast onze eigen klanten zijn wij ook actief in communities op Facebook. Hier delen wij onze kennis en helpen wij ondernemers verder. Door actief te zijn in verschillende communities, zoals Facebook groepen, kunnen we andere ondernemers voorzien van gratis advies en hulp. Op deze manier hebben we al aardig wat mensen uit de brand geholpen. Sommige waren zelfs zo vriendelijk om een review te schrijven als bedankje.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Soms is een tip voldoende. Wanneer dit niet het geval is kunnen we je bijstaan of geheel ontzorgen. Met onze ervaring en kennis bouwen we een website of webshop met een webdesign geoptimaliseerd voor conversie. Wanneer de website online is kunnen we een ander traject starten; zoekmachine optimalisatie, ook wel seo optimalisatie genoemd. Hierbij optimaliseren we de website zodat deze zo hoog mogelijk in Google en andere zoekmachines komt te staan.

Hoe ziet het eruit?

Websites van 2lemon zijn

Geschikt voor alle apparaten

De website biedt een optimale gebruikservaring. Op je smartphone, tablet en desktop past de website zich aan.

Google geoptimaliseerd

De website voldoet aan alle regels van Google om hoger in de zoekresultaten te komen.

Razendsnel

Niemand houdt van wachten. Daarom zorgen wij voor korte laadtijden.

Doelgericht

We ontwikkelen je website met een doel voor ogen. Een hogere conversie of meer leads.

Makkelijk te beheren

Je website kun je zelf beheren en bijhouden. Daarbij zijn we altijd bereikbaar voor vragen.

Ons proces

1

In-take gesprek

Wat is je doel met je website of webshop? Op welke doelgroep is de site gericht? Wat zijn de resultaten die je wil behalen? Allemaal vragen voor het in-take gesprek.

2

Planning

Je krijgt van ons een uitgebreide offerte met duidelijke projectprijzen. We gaan daarna aan de slag met de strategie. We maken een website geoptimaliseerd voor conversie; hogere omzet en meer leads.

3

Ontwikkeling

Een website bouwen we volgens de nieuwste technieken. We houden de lijntjes kort tijdens de ontwikkeling. Doorgaans duurt dit traject 4 tot 8 weken.

4

Lancering

Na je goedkeuring starten we het proces om je website online te zetten. We zorgen ervoor dat dit vlekkeloos verloopt en lossen eventuele problemen snel en effectief op.

Een hele belangrijke!
5

Nazorg

De website staat online. Nu gaan we een nieuw traject in. Het onderhouden en optimaliseren van de website. We updaten de software om bugs te voorkomen en de snelheid te waarborgen. Daarnaast staan we altijd paraat bij vragen of problemen.

Veelgestelde vragen over het maken van een website

Elk project is anders en heeft andere eisen. In onze offerte spreken we altijd van een projectprijs. Wel hanteren wij een startprijs van €1500. Hiermee kunnen wij de kwaliteit garanderen waar 2lemon voor staat.

De duur van het traject hangt af van de grootte van het project. Gemiddeld duurt het bouwen van een website 4 weken. Waarbij er daarna nog ruimte is om eventuele feedback te verwerken voor de website wordt opgeleverd. Doorgaans is een website binnen twee maanden opgeleverd.

We gebruiken WordPress als platform voor onze websites. WordPress is het content management systeem met het grootste marktaandeel. We gebruiken WordPress als basis voor onze eigen maatwerk templates. Daarbij is het makkelijk in beheer voor de eindgebruiker.

 

Samen met jou bedenken we nieuwe acties en strategieën om je gewenste doel te behalen. Denk hierbij aan een rad van fortuin waarbij een korting wordt weggegeven. Hiermee kunnen nieuwe klanten worden binnengehaald en wordt er data verzameld om de volgende campagne nog beter in te steken.

We hebben al verschillende websites gemaakt. We hebben tot nu toe MSTR Watches, Towel Media, Mentos, Vliegtickets, Flow Languages, FHM en nog veel meer ondernemers als klanten mogen verwelkomen.

We zijn een klein bedrijf met korte lijntjes. Webdesign en development is onze passie. Maar wat we écht gaaf vinden is ondernemers helpen resultaat te behalen met een product waar wij trots op zijn en de klant tevreden mee is.

We zorgen ervoor dat de website up-to-date is. We updaten de laatste versie van WordPress en eventuele gebruikte plugins. Ook voor vragen betreft het gebruik van WordPress om de content te beheren staan we altijd klaar.

Ja dat kan! Hiervoor gebruiken we de populaire WooCommerce plugin. Hiermee is het mogelijk om een webshop te starten met WordPress. WooCommerce is zeer uitbreidbaar, zo kan je met een plugin als Mollie eenvoudig betalingen afhandelen.

We zorgen er altijd voor dat de basis goed is. Door seo optimalisatie toe te passen in de code van de website kunnen zoekmachines de website goed indexeren. Afhankelijk van de opdracht kunnen we ook na de oplevering een traject starten om hoger in Google te komen met bepaalde zoekwoorden.

Contacteer 2lemon

Meer resultaat boeken? Laat 2lemon je helpen. Je kan contact met ons opnemen door te bellen, mailen of het formulier te gebruiken. We antwoorden op werkdagen binnen 24 uur.

Vul ons formulier in

Je kan ook het formulier invullen. Ook hier antwoorden we op werkdagen binnen 24 uur.