Laat een professionele website bouwen voor uw eigen bedrijf

2lemon > Website development

Uw online visitekaartje

Wanneer u een eigen bedrijf heeft is het hebben van een eigen website onmiskenbaar. Potentiële klanten zoeken via Google uw bedrijf op of zoeken naar een specifieke dienst of product. Uw website dient als digitaal visitekaartje en geeft een eerste indruk. Een (nieuwe) website maken biedt veel mogelijkheden voor uw bedrijf.

Als u besluit een website te gaan bouwen heeft u verschillende opties, u kunt een een website bouwer gebruiken. Dit is een (online) tool waarmee zelf een website gebouwd kan worden. Een andere optie is om het uit handen te geven en de website te laten maken door een derde partij. De voordelen van een website laten bouwen zijn:

  • Uw website wordt met de nieuwste technieken gebouwd, zo is deze altijd up-to-date.
  • De website bouwer kan u adviseren in de do’s en dont’s.
  • De website bouwer kan u ontzorgen op het gebied van zoekmachine optimalisatie en later eventueel online marketing.

Geen tijd om zelf een website te maken?

Het maken van een website is tijdrovende klus. Heeft u hier geen tijd voor? Geef het uit handen! U bent hier aan het juiste adres!

2lemon designed, programmeert, adviseert en analyseert websites. Van eerste schets en regel code tot het analyseren van de zoekwoorden. We denken graag mee met onze klanten om probleem op te lossen of samen een doel te bewerkstelligen.

Voor het bouwen van een website gebruiken we als basis WordPress. Een gratis Content Management System. Het voordeel hiervan is dat de ontwikkeling continu doorloopt en door een actieve community onderhouden wordt. Er komen dus steeds nieuwe functies bij, WordPress wordt sneller en beter beveiligd.

Maatwerk
websites

Webdesign

Webapplicaties

Website-as-a-service

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? De koffie staat altijd klaar! Voor een vrijblijvend gesprek kunt u het beste contact opnemen met het formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Wel of geen maatwerk?

Een website bouwen kan een duur grapje worden, zeker wanneer er zeer specifieke wensen zijn die (standaard) niet mogelijk zijn. We spreken dan al snel van een maatwerk website. Doordat we gebruik maken van WordPress, is een website ook uit te breiden met plugins. Een van de bekendste plugins is Woocommerce, waarmee de website wordt omgetoverd tot webshop.

Ook voor te sparren naar de mogelijkheden tot het bouwen van een maatwerk website kunt u contact met ons opnemen. We adviseren u graag.

Maatwerk plugins

Soms komt het voor dat zelfs met de aanwezige plugins de gewenste functionaliteit niet mogelijk is. In dit geval gaan we voor een maatwerk oplossing. Samen met de klant gaan we om tafel om te kijken hoe we een plugin kunnen bouwen om de functionaliteit toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld een zeer specifieke plugin zijn waarmee een offerte op maat gegeneerd kan worden.

Een website als dienst

Maatwerk is zeker niet de oplossing voor alles. We geloven namelijk in het website-as-a-service concept. Dit maakt het hebben van een eigen website toegankelijk(er) voor iedereen. Zonder dat dit samen gaat met een hoge investering.

LemonSites

We hebben deze dienst omgedoopt tot LemonSites. We bieden de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende pakketten: Seed, Lime en Lemon. Hoe groter het pakket hoe meer er mogelijk is. Bij elk pakket zorgen we er uiteraard voor dat de website in de huisstijl is van het bedrijf. Onderling verschillen pakketten van elkaar door de mogelijkheden.

Zo bieden we bij het Seed pakket slechts één pagina aan, perfect voor de startende ondernemer die enkel een pagina nodig heeft om zijn of haar diensten toe te lichten.

Het meest uitgebreide pakket heeft de meeste opties, toegang tot verschillende modules en een gratis strippenkaart. deze is te gebruiken voor support of het verder naar wens aanpassen van de website.

When life gives you lemons, make lemonade

Veel gestelde vragen

Wij verzorgen de hosting van de websites die door ons gebouwd worden, maatwerk of via LemonSites. Het kan natuurlijk voorkomen dat de klant niet wil dat de website verhuist wordt naar een van onze servers.

Het liefste hebben we alles in eigen beheer, zo kunnen we er zeker van zijn dat alles naar behoren werkt en blijft werken.

Wanneer u een nieuwe website wil of een nieuwe domeinnaam wil registeren kunt u ook bij ons terecht.

Standaard leveren wij een gratis SSL-certificaat bij onze websites. Dit is een certificaat van de Let’s Encrypt dienst. Voor de meeste websites is deze voldoende en krijgt u het bekende groene slotje in de adresbalk te zien. Bij dit gratis certificaat wordt enkel het verkeerd van en naar de website beveiligd.

Werk je echter veel met persoonsgegevens, zoals een webshop. Dan bevelen wij een premium certificaat aan van Comodo. Bij dit certificaat wordt de houder van de domeinnaam geverifieerd. Eens stukje extra vertrouwen richting uw klant.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met u mee.